MyCognition

MyCognition PRO is een bewezen, effectieve methode die het executief functioneren, verwerkingssnelheid, aandacht, episodisch geheugen en werkgeheugen traint. Deze training is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. MyCognition PRO is het jonge broertje van Jungle Memory. Het voordeel van MyCognition PRO is, dat uw kind zonder voorkennis kan starten aan de training en leert door middel van spel. De kleurrijke, adaptieve spellen zijn leuk en uitdagend voor uw kind.

Doe de check -> Heeft uw kind?
* Een hoge prikkeldrempel of juist een te lage prikkeldrempel?
* Moeite om de aandacht op peil te houden?
* Problemen met de executieve functies?
* Moeite met timing en een grote variabiliteit in reactietijd?
* Een lage verwerkingssnelheid?
En is uw kind daarnaast snel afleidbaar en/of druk in gedrag?

Meer informatie?

Wat is MyCognition PRO?
MyCognition PRO is een app die de cognitieve fitheid van het brein van uw kind stimuleert. De breinoefeningen worden in de rustgevende onderwaterwereld op de tablet of de smartphone gedaan. Deze oefeningen zijn gepersonaliseerd op uw kind op basis van een ingebouwde test. Deze test kan uw kind na 4 weken herhalen, om zo de vooruitgang te kunnen meten en de motivatie vast te houden.

Hoe werkt MyCognition PRO?
Het is een online training waarbij uw kind gedurende de training diverse spelletjes speelt om het executief functioneren, verwerkingssnelheid, aandacht, episodisch geheugen en werkgeheugen te trainen.

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mail adres*

  Ik wil graag meer informatie over*

  Individuele bijlesHuiswerkbegeleidingExamentrainingJuf&Mees op schoolTraining 'Ik leer anders'Training 'Alle teksten de baas'WerkgeheugentrainingMyCognitionTypecursus 'Typetuin'Training ' Ik leer leren'BootcampOnline bijlesGroepsbijles

  Locatie*

  Uw vraag